Матяш І.Б. Українська архівна періодика 1920-1930-х pp.: Історія, бібліографія, бібліометрія. - К., 1999. - 480 с. - Міхеєв, В.К. (Харківський національний університет ім. В. Н. Каразіна; історичний факультет, 2000)
рецензія