Розвиток digital-маркетингу в організації - Вдовенко, Софія Олександрівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
У кваліфікаційній роботі розглянуті питання теоретичних основ діджитал- маркетингу, аналізу його стану в мобільному додатку Mondly, а також інноваційних підходів із використанням штучного інтелекту для підвищення ефективності маркетингових стратегій. Об’єкт дослідження – процеси організації діджитал-маркетингу в сучасних компаніях, спрямовані на залучення та утримання клієнтів у цифровому просторі. Мета роботи – систематизація теоретичних і прикладних засад діджитал-маркетингу, аналіз його інструментів та впровадження інноваційних підходів для оптимізації маркетингової діяльності в мобільних додатках. Прогнозні припущення щодо розвитку об’єкта дослідження – подальший розвиток діджитал-маркетингу в організаціях залежатиме від впровадження штучного інтелекту, технологій персоналізації та адаптації до нових цифрових викликів, що дозволить підвищити конкурентоспроможність та лояльність клієнтів.
Керівник: Тимохова Галина Борисівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри маркетингу, менеджменту та підприємництва
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; діджитал-маркетинг; мобільний додаток; інновації; штучний інтелект; персоналізація