Оцінка можливостей розвитку туристичної діяльності у Високопільському районі Херсонської області (дипломна робота спеціаліста) - Петров, В.С. (My University, 2016)
У роботі надаються: огляд теоретичних підходів до аналізу туристичного потенціалу регіону і туристичної діяльності; характеристика та бальна оцінка туристичного та рекреаційного потенціалу Високопільського району Херсонської області; можливості й шляхи розвитку в районі туристичної діяльності.
Керівник: доц. Грицак Ю.П.
Keywords: туристична діяльність; туристичні ресурси; Високопільський район; Херсонська область