Формування базових професійних компетентностей майбутніх магістрів хімії - Пантелеймонова, Тетяна Геннадіївна; Panteleimonova, Teniana Henadiivna (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
У дисертації вперше подано цілісний аналіз проблеми формування базових професійних компетентностей майбутніх магістрів хімії. … Практичне значення одержаних результатів дослідження полягає в можливості імплементації науково обґрунтованої й експериментально перевіреної системи формування базових професійних компетентностей майбутніх магістрів хімії в освітній процес інших закладів вищої освіти.

The dissertation presents for the first time a holistic analysis of the problem of forming basic professional competencies of future masters of chemistry. … The practical significance of the obtained research results lies in the possibility of implementing a scientifically based and experimentally proven system for forming basic professional competencies of future masters of chemistry in the educational process of other higher education institutions.
Formation of basic professional competencies of future Masters of Chemistry
Науковий керівник: Куліш Сергій Миколайович, доктор педагогічних наук, професор
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; SOCIAL SCIENCES::Statistics, computer and systems science::Informatics, computer and systems science; формування; компетентність; компетентнісний підхід; професійна компетентність; базові професійні компетентності; магістри хімії; заклади вищої освіти; хімічна освіта; інформаційно-цифрові технології; цифрові засоби; formation; competence; competency-based approach; professional competence; basic professional competences; masters in chemistry; higher education institutions; chemical education; information and digital technologies; digital tools