Євген Петрович Пугач – професор Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна : (до 80-річчя від дня народження) : біобібліографічний покажчик - Станчев, Михайло Георгійович; Полякова, Юліана Юріївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2015)
Біобібліографічний покажчик містить біографічну довідку про професора Харківського університету Євгена Петровича Пугача, перелік його наукових робіт, захищених під його керівництвом дисертацій та літератури про нього. Видання призначене науковим працівникам, викладачам, студентам та всім, хто цікавиться історією Словаччини.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History of science; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; Пугач Євген Петрович (1935-2021); професор Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна; біобібліографічний покажчик; історія Словаччини; Словаччина; Центральна наукова бібліотека Харьковского національного університету імені В. Н. Каразіна; Історичний факультет Харьковского національного університету імені В. Н. Каразіна; история Харьковского университета; Харьковский университет; Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна; Kharkov University; the history of Kharkov University