Сталінські кадри. – 1956, 12 травня. – № 19 (854) - Харківський державний університет імені О.М. Горького (Харків : Друкарня Вид-ва Харківського державного університету імені О.М. Горького, 1956)
Рік видання ХХ.
Keywords: Харківський університет; історія Харківського університету; університетська газета; захист дипломних робіт; історичний факультет; Мігаль Б.; Кузін О., фото