Французька література ХІХ століття - Конопельцева, Л.В. (Х.: ХНУ імені В.Н.Каразіна, 2005)
Дані навчальні матеріали призначені для студентів старших курсів філологічного факультету, а також для аспірантів та здобувачів ступеня кандидата наук, які продовжують вивчати французьку мову. В дане видання включені уривки з оригінальних художніх творів видатних французьких письменників ХІХ століття, даються короткі біографічні відомості про авторів, питання та завдання до текстів. Робота з текстами спрямована на подальше оволодіння лексичним матеріалом, поглиблення знань майбутніх філологів. Навчальні матеріали можна використовувати як для аудиторної, так і для самостійної роботи.
Для студентів філологів
Keywords: художні твори французьких письменників ХІХ століття