Організація та методика обліку, аналізу і внутрішнього аудиту витрат на оплату праці на підприємстві сфери послуг - Богатирьова, Анастасія Олександрівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Метою дослідження є вивчення особливостей організації та методики обліку, аналізу й внутрішнього аудиту витрат на оплату праці на підприємстві сфери послуг, а також встановлення напрямів удосконалення діючої системи облікового, аналітичного та контрольного забезпечення процесу формування витрат на оплату праці.
Науковий керівник: Розіт Тетяна Володимирівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри статистики, обліку та аудиту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; внутрішній аудит витрат; оплата праці на підприємстві; витрати на оплату праці; вдосконалення організації внутрішнього аудиту витрат