Розвиток професійно важливих якостей майбутніх малярів у процесі виробничого навчання (на прикладі ТОВ «Харківське агрегатне конструкторське бюро») - Коваленко, Софія Сергіївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Мета дослідження − теоретично обґрунтувати, розробити й частково експериментально перевірити методику розвитку професійно важливих якостей майбутніх малярів у процесі виробничого навчання.

The purpose of the study is to theoretically substantiate, develop and partially experimentally test the methodology for the development of professionally important qualities of future painters in the process of industrial training.
Керівник роботи : Бачієва Лариса Олександрівна, к.пед.н., доцент
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Pedgogical work; компетенції; професіонально важливі якості фахівця; професіограма; маляр виробничого напрямку; competencies; professionally important qualities of a specialist; occupational program; production painter