Консенсус-прогноз фармакокінетичних параметрів ADMET для лікоподібних молекул з використанням онлайн-платформ SWISSADME та ADMETLAB 3.0 - Зосімова, Любов Владиславівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Вивчені та порівняні дві безкоштовних онлайн-платформ SwissADME та AMDETLab 3.0, аналізі їх характеристик, врахування параметрів, доступних для прогнозування та модельних розрахунків. Для аналізу були використані існуючі противірусні, протиковідні та антигипертензивні препарати на основі похідних валсартану, і серія інгібіторів тирозинкінази (ІТК).

Study and compare two free online platforms SwissADME and AMDETLab 3.0, analyze their characteristics, take into account the parameters available for forecasting and model calculations. Existing antiviral, anti-inflammatory and antihypertensive drugs based on valsartan derivatives and a series of tyrosine kinase inhibitors (TIK) were used for the analysis.
Науковий керівник: Кириченко Олександр Васильович, доктор хімічних наук, старший науковий співробітник кафедри органічної хімії
Keywords: NATURAL SCIENCES::Chemistry; інгібітор; фармацевтичний препарат; фармакокінетика; ADMET; SwissADME; ADMETLab 3.0; inhibitor; pharmaceutical drug; pharmacokinetics