Фізична реабілітація пацієнтів із синдромом Гієна-Барре на прикладі клінічного випадку - Лахоніна, Арина Ігорівна; Бринза, Марія Сергіївна; Маланчук, Роман Олександрович; Власенко, Ольга Олександрівна; Ємельяненко, Вікторія Юріївна (My University, 2023)
В статті на основі клінічного випадку пацієнтки із синдромом Гієна-Барре розглядається ефективність комплексної реабілітації із застосуваня тренажерів Zero-G, та Редкорд (по методу Нейрак).
Keywords: клінічний випадок; реабілітація; синдром Гієна-Барре; Редкорд; Zero-G