Управління розвитком підприємства - Свєженцева, Вероніка Андріївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Мета дослідження - теоретично обґрунтувати та розробити практичні рекомендації щодо забе зпечення сталого розвитку підприємства ТОВ «Еко-Снек» (ТМ Bob Snail) шляхом удосконалення системи управління якістю продукції. Об’єкт дослідження - процеси управління розвитком підприємства в умовах сучасної економіки. Предмет дослідження - система управління якістю як складова стратегічного розвитку підприємства, її елем енти, методи та інструменти реалізації.
Керівник кваліфікаційної роботи: Пуртов Володимир Федорович, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; менеджмент організацій; management of organizations; управління якістю; quality management; стандарти; standards; стратегія розвитку; development strategy