Методичні вказівки по грошовій оцінці земель населеного пункту різного функціонального призначення - Опара, В.М.; Помаз, Р.Ю. (My University, 2011)
«Основи грошової оцінки земель населених пунктів» належить до спеціальних дисциплін фахової підготовки магістрів зі спеціалізації «Кадастр і моніторинг земель». В методичних вказівках розкриті особливості грошової оцінки земель різного функціонального використання, описані чинники які впливають на формування грошової оцінки земель. Навчальний посібник призначений для студентів вищих навчальних закладів, викладачів, аспірантів і фахівців у галузі земельної оцінки і моніторингу земель населених пунктів.