Легітимація політичних рішень в умовах постдемократичного розвитку - Вінникова, Н.А. (My University, 2015)
Досліджено особливості легітимації політичних рішень у контексті тенденцій розвитку демократичних режимів. Розкрито вплив суспільно-політичних процесів на тво- рення політичних рішень у рамках концепції «постдемократії». Визначено головні проблеми, які постають перед сучасними формами управління, щодо легітимаційних процедур і практик ухвалення політичних рішень
Keywords: політичні рішення; глобалізація; постдемократія; легітимація