Розвиток творчого потенціалу дітей у позаурочній діяльності засобами мультиплікації - Талвердієва, Кристина Валентинівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Мета дослідження: теоретично обґрунтувати та експериментально перевірити ефективність використання мультиплікаційних технологій у позаурочній діяльності з метою розвитку творчого потенціалу дітей молодшого шкільного віку.

Research aim: to theoretically substantiate and experimentally verify the effectiveness of using animation technologies in extracurricular activities for developing the creative potential of primary school children.
Керівник роботи : Божко Наталія Василівна, к.пед.н., доцент
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Pedgogical work; творчий потенціал; молодші школярі; позаурочна діяльність; мультиплікація; креативність; медіаосвіта; анімація; педагогічні умови; розвиток творчості; інтегроване навчання; creative potential; primary school pupils; extracurricular activities; animation; creativity; media education; pedagogical conditions; creative development; integrated learning