Міжнародна статистика : навчальний посібник - Корепанов, Георгій Сергійович; Корепанов, Олексій Сергійович; Лазебник, Юлія Олександрівна; Пономарьова, Тетяна Володимирівна; Соболєв, Володимир Михайлович; Соболєва, Марія Володимирівна; Чала, Тетяна Георгіївна; Черненко, Дарина Ігорівна (Харків : Харківський національний університетімені В. Н. Каразіна, 2021)
Навчальний посібник підготовлений відповідно до програми курсу «Міжнародна статистика» для економічних факультетів ЗВО. У посібнику наведена методика отримання статистичних даних, подана система статистичних показників, порядок їх обчислення та використання для аналізу стану та розвитку світового господарства. Для економістів, викладачів, аспірантів, студентів (різних форм навчання) економічних факультетів ЗВО.
Навчальне видання
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; SOCIAL SCIENCES::Statistics, computer and systems science::Statistics; міжнародна статистика; міжнародна статистика; статистичні показники; економічна статистика; макроекономічний аналіз; міжнародні порівняння; зовнішньоекономічна діяльність; статистична методологія; система національних рахунків; платіжний баланс; статистика міжнародної торгівлі; система статистичних показників; метод Гірі–Каміса; метод Джірарді–Уолша