Шляхи вдосконалення інституту уповноваженого Верховної ради України з прав людини - Антохіна, О.С. (Харків: ХНУ імені В.Н. Каразіна, 2012)
Антохіна Ольга Станіславівна – студентка ІІІ курсу юридичного факультету Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна.
Keywords: конституційне право; омбудсман; правове регулювання