Організація і методика обліку, аудиту і аналізу і внутрішнього аудиту основних засобів підприємства - Юдіна, Анна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
В умовах ринкової економіки бухгалтерський облік безпосередньо пов'язаний з процесом управління підприємством і є важливим елементом цього процесу. Але якщо методологічна база бухгалтерського обліку є неповною, то можуть прийматися невірні рішення і ефективність роботи підприємства буде знижена. Однією з причин наведеної ситуації є формування підприємством необґрунтованої облікової політики, в тому числі пов'язаної з основними засобами. Метою роботи є розробка теоретичних та практичних рекомендацій з удосконалення бухгалтерського обліку, аудиту, аналізу основних засобів та економічне обґрунтування напрямків облікової політики. Об’єкт дослідження – основні засоби, на прикладі ТОВ «ТОРГОВИЙ ДІМ «РОДА». Предметом магістерської роботи є комплекс теоретичних, методичних а практичних питань, пов’язаних з обліком, аудитом та аналізом основних засобів.
Керівник: Cлюніна Тетяна Леонідівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри статистики, обліку та аудиту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; оцінка основних засобів; облік основних засобів на підприємстві; аудит основних засобів; автоматизація обліку основних засобів