Формування загальних компетентностей у майбутніх кухарів-кондитерів в процесі вивчення дисципліни «Математика» (на прикладі Центру професійно-технічної освіти №1 м. Харкова) - Озірний, Роман Олегович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Мета дослідження полягає в теоретичному обґрунтуванні, розробленні та частковій експериментальній перевірці моделі формування загальних компетентностей у майбутніх кухарів-кондитерів в процесі вивчення дисципліни «Математика» в ЗП(ПТ)О.

The aim of the research is to theoretically justify, develop, and partially experimentally verify a model for forming general competencies in future chefconfectioners during the study of the subject "Mathematics" in vocational education and training (VET) institutions.
Керівник роботи : Божко Наталія Василівна, к.пед.н., доцент
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Pedgogical work; загальні компетентності; математика; кухар-кондитер; заклад професійної (професійно-технічної) освіти; математична компетентність; general competencies; mathematics; chef-confectioner; vocational education institution; mathematical competence