Діяльність благодійних організацій в умовах гібридних загроз - Балазюк, Вікторія Григорівна; Balaziuk, Viktoriia (Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2024)
У роботі досліджено теоретичні засади та практичні аспекти функціонування благодійних організацій в умовах гібридних загроз. Проаналізовано філософські основи благодійності як соціального феномена, а також визначено роль благодійної діяльності у формуванні соціальної держави. Особлива увага приділена нормативно-правовому забезпеченню та поточному стану розвитку благодійного сектору в Україні. Розглянуто вплив воєнного стану на діяльність благодійних фондів, зокрема в контексті нових викликів і загроз. У роботі також досліджено перспективи соціального підприємництва як інноваційного напряму еволюції благодійницької діяльності. Надано рекомендації щодо удосконалення діяльності благодійних організацій в умовах нестабільності та кризових ситуацій.
Activities of charitable organizations in the context of hybrid threats
Науковий керівник: Козлов Костянтин Іванович, кандидат наук з державного управління, доцент кафедри публічної політики
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Social work; благодійність; соціальне підприємництво; благодійні фонди; гуманізм