Психологічні особливості емоційної сфери у підлітків із статусом внутрішньо переміщених осіб - Кучер, А. О. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Під час проведення дослідження щодо визначення рівня адаптивності також було виявлено ститистично значущі відмінності, при цьому за t критерієм Стьюдента отримано зворотній зв'язок між досліджуваними явищами. Крім того, більшість осіб, які постраждали від вимушеного переміщення, мають середній рівень адаптивності, в той же час, адаптивність у підлітків без статусу ВПО вказазує на високий рівень.
Psychological features of the emotional sphere in adolescents with the status of internally displaced persons
Керівник роботи: Харченко Андрій Олександрович, кандидат психологічних наук, доцент кафедри психологічного консультування і психотерапії
Keywords: SOCIAL SCIENCES; емоційна сфера; emotional sphere; підлітки із статусом внутрішньо переміщених осіб; teenagers with the status of internally displaced persons; психологічне благополуччя в умовах війни; psychological well-being in conditions of war