Рольова гра як засіб підвищення мотивації навчання іноземної мови - Кобзар, О.І.; Лєшньова, Н.О.; Кобзарь, Е.И.; Лешнёва, Н.А.; Kobzar, E.I.; Leshnyova, N.A. (Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, Центр міжнародної освіти, 2008)
У статті розглядаються особливості використання рольової гри з метою підвищення мотивації навчання іноземної мови. Даються практичні рекомендації з проведення рольових ігор.
РОЛЕВАЯ ИГРА КАК СПОСОБ ПОВЫШЕНИЯ МОТИВАЦИИ ОБУЧЕНИЯ ИНОСТРАННОМУ ЯЗЫКУ
Role playing as a method of increasing the motivation of studying a foreign language
Рeculiarities of the role games use for the purpose of increasing motivation of studying a foreign language is considered in this article. The practical recommendations for the organization of the role games are given.
Keywords: role game; motivation of studies; ролевая игра; мотивация обучения; рольова гра; мотивація навчання