Клас тривалості інтервалу QTc і функціональні показники кровообігу в пацієнтів у гострий післяопераційний період у різних режимах електрокардіостимуляції - Мальцева, М.С.; Волков, Д.Є.; Гунаєва-Кручина, О.О.; Яблучанський, М.І. (My University, 2014)
Оцінка функціональних показників кровообігу в гострий післяопераційний період у пацієнтів після імплантації електрокардіостимулятора в різних режимах постійної електрокардіостимуляції у класах тривалості інтервалу QTc стимульованих комплексів.
Keywords: електрокардіостимулятор; правошлуночкова стимуляція; бівентрикулярна стимуляція; електрокардіографія; інтервал QTc; ехокардіографія