Контролінг як інструмент забезпечення стійкого розвитку державного підприємства - Маскалик, Олександра Андріївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є розробка пропозицій для інтеграції виробничого контролінгу в механізм сталого розвитку державного підприємства. Об'єктами дослідження є державні дприємстваі, що формують механізм сталого розвитку. Предметом є інструментарій контролінгу, орієнтований на сталий розвиток.
Керівник наукової роботи: Максимова Марина Валеріївна, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; контролінг; controlling; стійкий розвиток; sustainable development; державне підприємство; state enterprise; Акціонерне товариство «Національна атомна енергогенеруюча компанія «ЕНЕРГОАТОМ»; Joint Stock Company "National Atomic Energy Generating Company "ENERGOATOM"; управлінські рішення; management decisions