Формування корпоративної етики як елементу управління - Адамович, Орина Сергіївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Метою даної роботи є аналіз теоретичних основ та розробка практичних рекомендацій щодо формування корпоративної етики як елементу управління в ТОВ «Нова Пошта». Об’єктом дослідження є організаційна культура підприємства як складова внутрішнього середовища організації та важливий чинник її стратегічного розвитку. Предметом дослідження виступає корпоративна етика як ключовий елемент організаційної культури, що формує моральні орієнтири поведінки працівників, впливає на управлінські процеси та визначає соціально-психологічний клімат в ТОВ «Нова Пошта».
Керівник кваліфікаційної роботи: Тєшева Лариса Василівна, доктор економічних наук, професор зaклaду вищoї ocвіти, кафедра економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; корпоративна етика; corporate ethics; управління ресурсами; resource management; менеджмент організацій; management of organizations; етичні стандарти; ethical standards