Способи зображення рельєфу в традиційному та геоінформаційному картографуванні: історія і перспективи - Онищенко, Аліна Володимирівна (Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2024)
Кваліфікаційна робота бакалавра. - Керівник : Пересадько Віліна Анатоліївна, доктор географічних наук, професор факультету геології, географії, рекреації та туризму
Keywords: NATURAL SCIENCES::Earth sciences::Other earth sciences; геоінформаційні системи; геоінформаційнe картографування; геоінформаційна система QGIS; способ штрихування; карта рельєфу; цифрова модель рельєфу; Харківська область; geoinformation systems; geoinformation mapping; geoinformation system QGIS; hatching method; relief map; digital terrain model; Kharkiv region