Шляхи розвитку молодіжного підприємництва у взаємодії з державою - Лопатін, Данило Андрійович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023)
Метою дослідження виступає розробка механізму розвитку молодіжного підприємництва у взаємодії з державою. Об’єктом дослідження виступає процес утворення і функціонування суб’єктів молодіжного підприємства в Україні. Предметом дослідження виступають шляхи розвитку молодіжного підприємництва у взаємодії з державою.
Керівник наукової роботи: Самофалова Тетяна Олександрівна, кандидат наук з державного управління, доцент кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; молодіжне підприємництво; розвиток молодіжного підприємництва в Україні; державна підтримка молодіжного підприємництва