Економічні та правові основи оренди земель сільськогосподарського призначення - Корецький, А.В.; Роганін, Ю.В. (My University, 2009)
У даному дослідженні приведений аналіз правової бази з оренди земель сільськогосподарського призначення, де основна увага приділена питанням, які недостатньо врегульовані законодавством, такі як: строки оренди, порядок визначення орендної плати та ін. Визначені шляхи удосконалення регулювання оренди сільськогосподарських земель.
Keywords: оренда земель; оцінка земель