Мікробіологія та фізіологія, санітарія та гігієна : методичні вказівки до лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня денної форми здобуття освіти за спеціальністю 015 «Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)» [Електронний ресурс] - Цихановська, Ірина Василівна; Александров, Олександр Валентинович; Tsykhanovska, Iryna Vasylivna; Alexandrov, Alexander Valentinovich (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Методичні вказівки для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня денної форми здобуття освіти спеціальності 015 «Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)» містять рекомендації щодо виконання лабораторних робіт. Рекомендації складено відповідно до програми дисципліни «Мікробіологія та фізіологія, санітарія та гігієна», яка викладається студентам 2 курсу спеціальності 015 «Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)» ХНУ імені В.Н. Каразіна. Методичні вказівки допоможуть здобувачам вищої освіти засвоїти теоретичний курс і набути практичних навичок.

Methodological guidelines for higher education applicants of the first (bachelor's) level of full-time education in the specialty 015 "Professional education (Agricultural production, processing of agricultural products and food technologies)" contain recommendations for performing laboratory work. The recommendations are compiled in accordance with the program of the discipline "Microbiology and physiology, sanitation and hygiene", which is taught to 2nd-year students of the specialty 015 "Professional education (Agricultural production, processing of agricultural products and food technologies)" of the V.N. Karazin KhNU. Methodological guidelines will help higher education applicants master the theoretical course and acquire practical skills.
Microbiology and physiology, sanitation and hygiene: methodological instructions for laboratory work for applicants of the first (bachelor's) level of full-time higher education in the specialty 015 «Professional education (Agricultural production, processing of agricultural products and food technologies)» [Electronic resource]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі. В авторській редакції
Keywords: NATURAL SCIENCES::Biology::Organism biology; MEDICINE::Physiology and pharmacology::Physiology; MEDICINE::Dermatology and venerology,clinical genetics, internal medicine::Internal medicine::Gastroenterology; MEDICINE::Microbiology, immunology, infectious diseases::Microbiology; INTERDISCIPLINARY RESEARCH AREAS::Domestic science and nutrition; FORESTRY, AGRICULTURAL SCIENCES and LANDSCAPE PLANNING::Product science::Food science; TECHNOLOGY::Chemical engineering::Food technology; FORESTRY, AGRICULTURAL SCIENCES and LANDSCAPE PLANNING::Area technology::Agricultural engineering; мікроорганізми – морфологія та фізіологія; будова травної системи; microorganisms; microorganisms – morphology and physiology; structure of the digestive system; structure of the digestive system