Методичні рекомендації до виконання індивідуального завдання з дисципліни «Антикризовий менеджмент» для здобувачів вищої освіти галузі знань 73 Менеджмент спеціальності 073 «Менеджмент» - Сукрушева, Ганна Олегівна (Харків : КП Міська друкарня, 2022)
Методичні рекомендації складено для здобувачів вищої освіти спеціальності 073 «Менеджмент» другого (магістерського) рівня вищої освіти. В методичних рекомендаціях подано методичні та довідкові матеріали, необхідні для підготовки індивідуального завдання з дисципліни «Антикризовий менеджмент». Здобувачі вищої освіти можуть завчасно ознайомитись з основними вимогами щодо його виконання, порядку захисту та оцінювання. Методичні рекомендації розраховані для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня, викладачів.
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; менеджмент; антикризовий менеджмент; активи; структура майна; джерела формування майна; ліквідність; платоспроможність; прибутковість; рентабельність