Антикризове управління підприємством - Батін, Олег Вікторович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Метою дослідження є теоретичне обґрунтування та практичне удосконалення системи антикризового управління підприємством, спрямованої на підвищення його фінансової стійкості, адаптивності та конкурентоспроможності в умовах динамічних змін зовнішнього середовища. Об’єктом дослідження є процеси формування, функціонування та вдосконалення системи антикризового управління підприємством у сучасних умовах господарювання ТОВ Видавництво «Ірис». Предметом дослідження виступають теоретичні, методичні та практичні засади реалізації антикризової політики підприємства, механізми її побудови та інструменти забезпечення фінансової стабільності досліджуваного підприємства.
Керівник наукової роботи: Тєшева Лариса Василівна, доктор економічних наук, професор кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; антикризове управління підприємством; фінансова стійкість; конкурентоспроможність; маркетингові процеси підприємства