Управління персоналом малого підприємства в сучасних умовах - Аскар, Мішель Джамаль (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2022)
Метою кваліфікаційної роботи є теоретичне і практичне обґрунтування управління персоналом малого підприємства в сучасних умовах. Об’єктом кваліфікаційної роботи виступають процеси пов’язані з діяльністю малого підприємства в сфері управління персоналом. Предметом кваліфікаційної роботи виступають механізми управління персоналом на малому підприємстві.
Керівник наукової роботи: Сукрушева Ганна Олегівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; менеджмент персоналу малих підприємств; управління персоналом на малому підприємстві; ТОВ «SHINING STYLE»