Розробка напрямків удосконалення системи заохочення персоналу на підприємстві - Кашкін, Сергій Дмитрович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
У кваліфікаційній роботі досліджено систему заохочення персоналу підприємства як важливий інструмент підвищення продуктивності праці та розвитку кадрового потенціалу. Розглянуто теоретичні основи мотивації та стимулювання працівників, проаналізовано сучасні підходи до формування систем заохочення. Проведено оцінку діючої системи мотивації персоналу ТОВ «Нова Пошта». На основі отриманих результатів розроблено практичні рекомендації щодо вдосконалення матеріальних і нематеріальних форм заохочення, спрямовані на підвищення ефективності діяльності та лояльності працівників підприємства.
Керівник роботи: Третяк Вікторія Павлівна, доктор економічних наук, доцент кафедри управління та адміністрування, Навчально-науковий інститут «Каразінська школа бізнесу»
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; заохочення персоналу; система заохочення в організаціях; систему мотивації працівників; ТОВ «Нова пошта»