Актуальні проблеми порівняльного правознавства: матеріали до семінарських занять та самостійної роботи студентів - Гришина, Наталія Вікторівна; Григоренко, Євген Іванович; Хабарова, Тетяна Володимирівна; Khabarova, Tetiana (Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2024)
Матеріали до семінарських занять та самостійної роботи студентів містять тематичний план навчальної дисципліни, методичні вказівки до семінарських занять, матеріали до самостійної роботи студентів, критерії оцінювання відповідей на семінарських заняттях. Рекомендовано для студентів першого курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти юридичного факультету, які навчаються за спеціальністю 081 «Право».
Actual problems of comparative jurisprudence: materials for seminars and individual students' work
Keywords: правова система; порівняльне правознавство; романо-германська правова система; англо-американська правова система; правові системи релігійного типу; legal system; comparative jurisprudence; Romano-Germanic legal system; Anglo-American legal system; religious legal systems