Загальна структура економіки України та місце промисловості Харківської області в ній - Телебєнєва, Є.Ю. (My University, 2014)
В роботі розглянуто загальну структуру економіки України та визначено місце промисловості Харківського регіону в ній. Побудована картосхема України щодо обсягів реалізації промислової продукції по регіонам. Показана питома вага Харківського регіону в загальному обсязі реалізованої промислової продукції по Україні. Визначені загальні положення щодо розвитку промисловості Харківського регіону та його місце у економічному розвитку країни. Розглянуті проблеми та перс- пективи розвитку як Харківського регіону так і країни в цілому. Обґрунтовано висновки щодо актуальності даного питан- ня та подальших досліджень у майбутньому.
Часопис соціально-економічної географії: Міжрегіональний збірник наукових праць. – Харків: Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2013
Keywords: економіка; структура економіки; економіка України; Харківський регіон; реалізація промислової продукції