Особливості логістичної інфраструктури Гонконгу - Оменаху, Феліс Чібіке (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Метою кваліфікаційної роботи є виявлення сучасного стану логістичної інфраструктури Гонконгу з перспективою її подальшого розвитку.
Керівник : Ханова Олена В’ячеславівна, кандидат географічних наук, доцент
Keywords: SOCIAL SCIENCES; Гонконг; логістична інфраструктура Гонконгу; логістична інфраструктура в системі міжнародних економічних відносин