Суспільно-географічні особливості культурної спадщини Харківщини - Ключко, Л.В.; Нища, О.С. (My University, 2011)
Культурна спадщина відіграє важливу роль в житті сучасного суспільства та є важливим елементом соціокультурного простору. Вона є показником само-бутності та ідентичності нації. Метою дослідження є аналіз суспільно-географічних аспектів культурної спадщини, на основі чого проведення групування районів за рівнем її розвитку.
Keywords: культурна спадщина