Основи давньогрецької мови - Ручинська, О.А.; Сергєєв, І.П. (Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2006)
У даному посібнику наведені програма навчальної дисципліни, давньогрецькі вислови та приказки, що використовуються під час курсу, тематичний давньогрецько-український словник, міститься список підручників, навчальних посібників та словників, що рекомендуються студентам. Робоча програма навчальної дисципліни «Основи давньогрецької мови» розрахована на студентів III курсу історичного факультету ХНУ імені В.Н. Каразіна спеціальності «історія», які спеціалізуються по кафедрі історії стародавнього світу і середніх віків.
Keywords: давньогрецька мова; посібник; програма