Еколого-природоохоронне картографування депонуючих елементів оточуючого середовища - Пересадько, В.А. (Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2008)
Метою даної статті є аналіз суті, особливостей і досвіду еколого-природоохоронного картографування депонуючих елементів, висвітлення напрямів подальшого вдосконалення цієї галузі еколого-природоохоронного картографування.
Keywords: еколого-природоохоронне картографування; оточуюче середовище