Психологічні особливості стрес-долаючої поведінки у юнаків з різними рівнями прокрастинації - Лисенко, А. О. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
В даній роботі було виявлено психологічні особливості стрес-долаючої поведінки у юнаків з різними рівнями прокрастинації. А саме було виявлено, що юнаки з низьким рівнем прокрастинації активно аналізують та вирішують проблеми, шукають соціальну підтримку і намагаються змінити ситуацію, тоді як юнаки з високим рівнем прокрастинації уникають проблем, пригнічують емоції та відокремлюються від неприємних ситуацій.

This study identified the psychological characteristics of stress-coping behavior in young men with different levels of procrastination. Specifically, it was found that young men with low levels of procrastination actively analyze and solve problems, seek social support, and attempt to change the situation, whereas those with high levels of procrastination avoid problems, suppress emotions, and withdraw from unpleasant situations.
Psychological features of stress-overcoming behavior in young men with different levels of procrastination
Керівник роботи: Харченко Андрій Олександрович, кандидат психологічних наук, доцент кафедри психологічного консультування і психотерапії
Keywords: SOCIAL SCIENCES; стрес; stress; прокрастинація; procrastination; стрес-долаюча поведінка; stress-coping behavior; юнаки з різними рівнями прокрастинації; young men with different levels of procrastination