Цілі та функції адміністративної відповідальності - Гришина, Н.В. (Харків: ХНУ імені В.Н. Каразіна, 2012)
Гришина Наталія Вікторівна – доцент кафедри державно-правових дисциплін юридичного факультету ХНУ імені В.Н. Каразіна
Keywords: функція; юридична відповідальність; адміністративна відповідальність; адміністративне правопорушення; ціль