Роль соціальних мереж у формуванні особистого бренду - Макушенко, Єлизавета Сергіївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Дипломна робота присвячена розгляду соціальних мереж як новітнього майданчика комунікації, що надають широкі можливості розвитку особистого бренду, впливаючи на його формування та просування. Результати практичного дослідження на основі контент-аналізу Instagram-акаунтів українських лідерів думок, надали можливість сформувати чітку стратегію, яку може використати лідер думок будь-якої спеціалізації при формуванні та просуванні особистого бренду в соціальних медіа.

The thesis is devoted to the examination of social media as a modern communication platform that provides extensive opportunities for the development of personal brands, influencing their formation and promotion. The results of the practical study, based on a content analysis of the Instagram accounts of Ukrainian opinion leaders, provided the opportunity to develop a clear strategy that can be used by opinion leaders of any specialization in forming and promoting their personal brand on social media.
Науковий керівник: Буданова Олександра Борисівна, кандидат соціологічних наук, доцент кафедри прикладної соціології та соціальних комунікацій
Keywords: SOCIAL SCIENCES; соціальні мережі; особистий бренд; брендинг; блог; social networks; personal brand; branding; blog