Вісник Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна. Серія «Медицина». Випуск 42 - Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна (Харків: ХНУ імені В.Н. Каразіна, 2021)
Вісник містить статті, про актуальні питання сучасної експериментальної та клінічної медицини. Затверджено до друку рішенням Вченої ради ХНУ імені В. Н. Каразіна (протокол № 7 від 29.06.2021).
The Journal of V.N. Karazin Kharkiv National University, series "Medicine". Issue 42
Journal contains articles about topical issues of modern experimental and clinical medicine. Approved for publication by the Academic Council of V. N. Karazin KhNU decision (protocol № 7 from 06.29.2021).
Keywords: Research Subject Categories::MEDICINE; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education