Програма та методичні рекомендації до переддипломної практики - Григорова-Беренда, Л.І. (ХНУ ім. Каразіна, 2012)
Програма розкриває мету та зміст переддипломної практики, містить методичні рекомендації для студентів 5 курсу спеціальності «Міжнародні економічні відносини» з питань проходження практики, оформлення звітної документації, висвітлюються різноманітні аспекти проведення переддипло-мної практики магістрів та спеціалістів.
Keywords: переддипломна; практика; методичні; рекомендації