У залі каталогів Центральної наукової бібліотеки університету. Перша половина 1970-х рр. - Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, Центральна наукова бібліотека (Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 1970)
Стоять (сліва направо): 5- М.Г. Швалб (завідуючий науково-бібліографічним відділом ЦНБ), 6 - І.Є. Тарапов (ректор ХДУ), 6 - П.Я. Корж (проректор з учбової роботи ХДУ), 10 - М.П. Кірюхін (директор ЦНБ); 11 - О.М. Кірюхін ; сидить (праворуч) Т. Бондаренко (співробітниця відділу обробки ЦНБ).
Keywords: Швалб Михайло Григорович, заввідділом ЦНБ ХДУ (1926-1995); Тарапов Іван Євгенович, ректор Харківського державного університету імені О.М. Горького (1926-2002); Корж Петро Якович, проректор з учбової роботи ХДУ; Кирюхин Михайло Павлович, директор ЦНБ ХДУ (1919-1979); фотографії співробітників університету; університетська бібліотека; бібліотека Харківського університету; Харківський університет