Основні суб'єкти політичної аналітики і види знань - Рубанов, В.В. (Харківський національний університет імені В.Н.Каразіна, 2011)
Ідентифікуються основні суб'єкти політичної аналітики, способи, які ними використовуються, а також види політичного знання, які продукуються - аналітичне та експертне.
Keywords: основні суб'єкти політичної аналітики; способи і процедури політичного аналізу; аналітичне і експертне знання; публічне політичне рішення