Внутрішньорегіональні відмінності рівня спеціалізації зернового господарства Харківської області - Кандиба, Ю.І. (My University, 2009)
У статті охарактеризовано внутрішньорегіональні особливості розвитку зернового господарства Харківської області; проаналізовано динаміку валового збору та урожайності зернових і зернобобових культур в регіоні, виявлено територіальні відмінності цих показників у розрізі адміністративних районів; проведено групування районів за рівнем спеціалізації зернового господарства та дано характеристику виділених груп районів; виявлено внутрішньорегіональні відмінності рівня спеціалізації зернового господарства регіону.
Keywords: зернове господарство; урожайність