Слобода Липці та Липецька волость Харківського повіту на шпальтах газети «Утро» (1906–1916 рр.) - Домановський, Андрій Миколайович; Домановська, Марина Євгенівна (Харків : Майдан, 2020)
Збірка містить матеріали про слободу Липці (нині село Харківського р-ну Харківської обл.) та Липецьку волость Харківського повіту (уїзду) Харківської губернії на шпальтах газети «Утро», що видавалась у Харкові впродовж 1906–1916 рр. У збірці наведено бібліографічний покажчик публікацій, здійснено їх передрук, а також укладено тематичний, географічний та іменний індекси до оприлюднених матеріалів. Видання може бути корисним науковцям (історикам та краєзнавцям), а також усім, хто цікавиться історією Слобідської України, Харківщини та, зокрема, с. Липці.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::Book and library history; Липці; історія Слобідської України; Слобідська Україна; історія Харківщини; Харківщина; Липецька волость Харківського повіту (уїзду) Харківської губернії; «Утро», газета; 1906–1916 рр