Аналіз туристичних ресурсів Північно-Східноазійського туристичного району - Кулєшова, Г.О.; Колісник, Л.В. (My University, 2014)
Туристичні ресурси – це природно-кліматичні, соціокультурні, історичні, архітектурні та археологічні, наукові та промислові, культові та інші об’єкти або явища, здатні задовольнити потреби людини в процесі і з метою туризму. Туристичні ресурси є національним надбанням. Проте частина з них, що має особливе значення, віднесена до об’єктів і пам’ятників Світового значення ЮНЕСКО.
Регіон - 2014: суспільно-географічні аспекти: матеріали міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих науковців (м. Харків, 3 – 4 квітня 2014 р. / Гол. ред. колегії Л.М. Нємець. – Х.: ХНУ імені В.Н. Каразіна, 2014.
Keywords: туризм; туристичні ресурси