Вчені Харківського університету в університетах Європи (ХІХ ст.) [віртуальна виставка] - Харьківський національний університет імені В.Н. Каразіна, Центральна наукова бібліотека; Байрамова, Каріна Іванівна (Харків : ХНУ імені В.Н. Каразіна, 2021)
До Дня Європи і Дня науки в Україні (15.05.2021).
Наша виставка познайомить з іменами і працями вчених Харківського університету, які викладали у вищих навчальних закладах Європи у ХІХ ст.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History of science; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Харківський університет; вищі навчальні заклади Європи; ХІХ ст.; віртуальна виставка; вчені Харківського університету